Despre mine

Sunt un entuaziast Airbnb si imi plac experientele romanesti. Cred cu tarie ca viitorul turismului in Romania nu se refera numai la abilitatea noastra de a oferi cazari de 5 stele, ci la puterea noastra de a fi umani si a oferi experiente unice.


Vrei sa inchiriezi prin Airbnb? Fa-ti cont de aici: www.airbnb.com 


Un turist strain nu vin in Transilvania neaparat pentru pensiuni de 5 margarete, ci vine pentru a experimenta oamenii si produsele locului, modul lor de viata si alte lucruri pe care nu le pot gasi la ei in tara. Trebuie sa invatam cum sa vindem asta si cui sa facem asta.

Un turist strain nu vine in Bucuresti sau la Cluj sau la Timisoara sau oriunde altundeva sa stea la Marriot inchis in camera. Vine pentru a iesi in oras, pentru a vizita 2-3 chestii, pentru a vedea cum traim. Toate aceste lucruri sunt mai usor de obtinut atunci cand ai o gazda in acel oras, un contact, o persoana care te poate sfatui si care iti poate oferi un inceput. Sau de ce nu – care doreste sa experimenteze cu tine si sa iti creeze o astfel de parere despre tara si orasul respectiv.


Vrei sa inchiriezi prin Airbnb? Fa-ti cont de aici: www.airbnb.com 


Eu sunt un astfel de entuziast. Cred cu tarie ca turismul prin Airbnb nu se refera doar la a crea o alta sursa de bani, ci la modul de a face turism. A, ca puteti castiga si niste bani pe langa asta, este si mai bine.
Acest blog se refera la ambele lucruri: repeta neincetat mesajul ca prin Airbnb vindeti in primul rand experienta si va ofera solutii prin care va puteti monetiza mult mai bine cazarea.