Informatii practice despre Airbnb

Decorare apartament si cazare pentru perioada dupa COVID-19

Multe gazde vor trece din inchirierea in regim hotelier in inchiriere pe termen lung si de aceea numarul de apartamente pe Airbnb va scadea semnificativ pe Airbnb. Devenise din ce in ce mai greu ca o gazda noua pe Airbnb sa poata face o afacere repede din asta pentru ca gazdele cu vechime aveau intaietate in algoritmul Airbnb.

Aceasta criza va oferi o gramada de oportunitati acelor ce vor avea rabdarea sa le ia. In primul rand, va fi mai putin competitie pe termen scurt iar pe termen lung tot la fel. Nu putem sa ne asteptam ca imediat ce se va gasi vaccinul, acele gazde care au decis sa se mute la inchirierea pe termen lung, vor putea reveni imediat pe Airbnb. Le va lua ani pana vor putea reveni inapoi!

De aceea, cei care vor putea rezista in aceasta perioada vor fi top-hosts pentru perioada post-COVID19. Iata cateva sfaturi pentru cei care dispun de cateva fonduri in aceasta perioada:

  1. Renovati apartamentul in stilul celor mai de succes apartamente de pe Airbnb – folosite culorile lor, trick-urile lor, adaugati rame cu postere cool, inspirati-va si faceti asta voi.
  2. Faceti poze noi, inlocuiti textele CORONA virus friendly.
  3. Adaugati masuri impotriva CORONA acum dar si dupa: gel, masti. Nu ezitati sa cresteti pretul corespunzator – cei care calatoresc acum chiar au nevoie sa calatoreasca si vor inceta sa foloseasca hoteluri.

Success!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *