Informatii practice despre Airbnb

Airbnb in timpul COVID-19

Industria va arata foarte diferit in lunile urmatoare. Pana cand se va gasi un vaccin sau un tratament eficient care sa ameliorizeze afectele pentru a usura munca medicilor, mult mai putini oameni vor calatori.

Pe de alta parte, stam din ce in ce mai mult in casa si o luam razna. Ne vine din ce in ce mai greu si singurul lucru la care ne gandim este ce o sa facem atunci cand starea de urgenta se va termina.

Apartament in oras mare

Ai un apartament pe care il inchiriezi pe Airbnb intr-un oras mare? Ai 2 variante: incerci sa il inchiriezi pe termen lung atunci cand se termina starea de urgenta sau continui sa il inchiriezi pe Airbnb.

Daca continui sa il inchiriezi in continuare, trebuie sa te gandesti la modul in care vei dezinfecta pentru clienti (dezinfectare totala sau vei inchiria cu pauze de 3 zile intre cazari). Este destul de complicat. Consideram ca numarul de turisti straini va scadea considerabil si cel mai probabil cei care vor avea nevoie de apartament vor fi romani care vin in vizita la rude si nu vor sa locuiasca cu ele.

Cred ca va fi destul de complicat in orasele mari. Singurul lucru care are sens acum este sa investiti in apartamente daca va permiteti (renovare, zugravire, etc) si sa va pregatiti de perioada post corona virus cu un apartament renovat cu un buget redus. Nu uitati sa faceti poze noi si puneti toate lucrurile la punct!

Cazare la munte

Nici un roman nu va merge in vacanta in strainate. De aceea, locurile retrase si izolate in natura vor fi la mare cautare de turisti. Este o oportunitate acum pentru vile sa poata fi inchiriate pe Airbnb dar si pentru orice fel de casa din natura. Toata lumea va vrea sa evite locurile aglomerate dar vor vrea sa mearga afara din oras in vacanta de vara.

Succes tuturor in aceasta perioada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *