Informatii practice despre Airbnb

Cati bani poti castiga din Airbnb?

Dupa ce Romania a devenit o atractie importanta pentru tot mai multi turisti straini in ultimii 5 ani, posibilitatea de a castiga foarte multi bani prin Airbnb a crescut foarte mult. Este adevarat, pentru a putea incasa cu adevarat multi bani ai nevoie sa inchiriezi o locuinta frumoasa si bine aranjata intr-o zona foarte bine pozitionata.


Citeste si alte informatii despre Airbnb in Romania aici.


Vrei sa inchiriezi prin Airbnb? Fa-ti cont de aici: www.airbnb.com 


Conform site-ului Airbnb, acesta pot fi sume de bani la care te-ai putea astepta. Bineinteles, aceste venituri sun aproximative si trebuie luat in considerare ca piata devine din ce in ce mai competitiva pentru ca se adauga din ce in ce mai multe cazari. De aceea va recomandam sa intrati cat mai repede pe piata de Airbnb pentru a putea sa primiti review-uri de la oaspeti si sa apareti cat mai in fata pe motorul de cautare Airbnb din orasul respectiv.


Vrei sa inchiriezi prin Airbnb? Fa-ti cont de aici: www.airbnb.com 


Venituri Airbnb Bucuresti, Romania

971 de euro pentru o locatie care poate gazdui 4 oameni.

Venituri Airbnb Cluj-Napoca, Romania

726 de euro pentru o locatie care poate gazdui 4 persoane.

Venituri Airbnb Constanta, Romania

1167 de euro pentru o locatie care poate gazdui 4 persoane.

Venituri Airbnb Iasi, Romania

839 de euro pentru o locatie care poate gazdui 4 persoane.

Care este experienta voastra in legatura cu banii pe care ii poate genera Airbnb? In ultimul timp, Airbnb este intr-o continua crestere si de aceea veniturile tind sa creasca de la luna. De asemenea, cei care deja sunt lideri in orasul lor au tendinta de a avea locatiile de cazare pline cu mult timp in perioadele de varf pentru ca de obicei sunt preferati de algoritmul Airbnb si apar mult mai sus in motoarele de cautare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *