Informatii practice despre Airbnb

Airbnb Romania forum

Acesta este cel mai complet site din Romania despre Airbnb si impreuna cu pagina de Facebook functioneaza ca un forum pentru utilizatorii nostri.


Vrei sa inchiriezi prin Airbnb? Fa-ti cont de aici: www.airbnb.com 


In textul de mai jos puteti citi cel mai bun articol despre ce inseamna gazduire responsabila in Romania. Acest articol a fost conceput de Airbnb si este considerat principalul punct de inceput pentru orice gazda care vrea sa performeze in acest domeniu. Dupa ce il veti citi, veti intelege mult mai bine despre ce inseamna sa fiti o gazda buna prin aceasta platforma. Il puteti citi apasand acest link


Sunt implicatii fiscale cand trebuie sa inchiriez prin Airbnb? Aceasta este probabil cea mai des intalnita intrebare pentru cele mai multe gazde. Din pacate, nu este usor sa navigati prin reteaua de legi din Romania dar Airbnb impreuna cu KPMG au conceput acest document care va ofera toate detalii despre taxe si Airbnb.


De departe cea mai des intalnita intrebare pe al nostru Airbnb forum pe Facebook este “Cum pot contacta Airbnb in Romania?”. Aceasta intrebare vine de multe ori de la gazde dar de foarte multe ori si cei care care calatoresc prin Airbnb doresc sa contacteze Airbnb din diferite motive. Va invitam sa ne contactati pe Airbnb forum via Facebook de aici. Pagina de Facebook functioneaza ca un forum Airbnb asa ca va asteptam cu orice fel de intrebari. 🙂

Articole pe care vi le putem recomanda:

In articolele de mai jos, veti putea afla diferite informatii despre administrarea unui cont Airbnb si despre cum va puteti creste numarul de rezervari doar prin a adauga fotografii profesioniste care va vor creste conversia.

De departe, modul in care puteti avea cel mai mare return on investment este din angajarea unui fotograf care sa poate lua imagini de cea mai buna calitate. Cu timpul, aceasta investitia isi va prezenta roadele pentru ca sunt factorul cel mai important in atragerea de rezervari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *