Informatii practice despre Airbnb

Transport turisti Bucuresti

Cauti transport turisti in Bucuresti?Acest articol este o colaborare cu Premium Chauffeur Drive. Mai multe detalii pe web-site și pe paginile de social media ale companiei: FacebookInstagram si Linkedin.

Premium Chauffeur Drive este o companie din Bucuresti care doreste colaborari pentru a transporta oaspeti straini si nu numai. Premium Chauffeur Drive ofera 10% din venituri gazdelor care intermediaza contactul cu oaspetii lor.

Despre Premium Chauffeur Drive

Daca ai nevoie de transport turisti in Bucuresti, nu ezita sa contactezi Premium Chauffeur Drive.

Îți putem fi alături, asigurând servicii de transport cu mașini și mini-vanuri din gama premium, aflate într-o stare tehnică și estetică impecabilă. Daca ai nevoie de transport turisti in Bucuresti, clienții tăi vor beneficia de Wi-Fi gratuit, apă și snacks, aer condiționat, șoferi vorbitori de limba engleză cu ținută business. Poți obține toate acestea prin încheierea unui parteneriat cu Premium Chauffeur Drive si avand cel mai bun pret de pe piata.

Te asiguri astfel că prima impresie asupra țării noastre este pozitivă, generând o situație win-win: clientul este satisfăcut și recomandă țara/proprietatea, iar tu primești review-uri pozitive și atragi noi clienți. Când vine vorba de servicii de cazare, principal preocupare este oferirea de condiții impecabile oaspeților. De la aspectul general al camerei, rapiditatea cu care se poate rezerva, interacțiunea cu persoanele din front office,
serviciile de curățenie, așternuturi, prosoape și multe alte detalii – totul trebuie să fie perfect! De multe ori însă este neglijat faptul că experiența clientului nu începe odată ce acesta întră pe ușa camerei și nu se încheie după ce respectivul oaspete a părăsit incinta.

Primul contact pe care un turist sau om de afaceri străin îl are cu România este în aeroport și cunoaștem foarte bine probabilitatea ca deplasarea sa către destinația din Bucureșți să nu fie o experiență foarte plăcută, influențând astfel într-o manieră negativă percepția generală asupra călătoriei și implicit feedbackul la adresa facilitătii de cazare.

Te invit la un exercițiu simplu de imaginație: cum ar fi ca un client să înlocuiască aglomerația de la automatul de taxi, aventura de a ajunge cu transportul în comun la locație, practicile neortodoxe ale taximetriștilor și timpul de așteptare până când un taxi sau chiar un uber ajunge în aeroport cu o mașină elegantă care îl așteaptă la momentul sosirii, cu un șofer pregătit să îl ajute cu bagajele și să îi ofere o experiență plăcută, fără intenția de a primi “atenții”? Odată ajuns la bordul mașinii, clientul se bucură de condiții excelente și de beneficiile pe care le oferim.

Transport turisti in Bucuresti? În afară de serviciul transfer aeroport – București putem asigura circuite turistice, mașina cu șofer la dispoziție pentru o anumită perioada și în general transport oriunde pe teritoriul României sau extern în aceleași condiții de excepție. Îți vom fi alături pentru a crea un pachet complet de calitate pentru turiști și oameni de afaceri deopotrivă, asigurându-le o experiență plăcută pe care o vor recomanda cunoștințelor sau partenerilor fără ezitare.


Vrei sa citeste despre ce taxe trebuie sa platesti cand inchiriezi prin Airbnb? Poti citi mai multe de aici.

Impresionează-ți clienții din primul moment și astfel business-ul tău va crește exponențial!

Citeste mai multe despre Airbnb in Romania aici