Informatii practice despre Airbnb

5 sfaturi despre cum sa fii o gazda buna


Acest articol este scris in colaborare cu The Laundry Room, care va pot ajuta cu o gama foarte larga de servicii de curatatorie si spalatorie. Contactati The Laundry Room pentru mai multe detalii.


5 sfaturi despre cum să fii o gazdă Airbnb excelenta

1. Intâmpinați oaspeții personal

Acest lucru nu este cu siguranță necesar, dar dacă puteți, încercați să vă întâmpinați oaspeții în persoană atunci când sosesc. În felul acesta, se pot simți mai mult ca acasă și le puteți da un tur rapid al Airbnb-ul.

2. Păstrați-l curat

Airbnb-ul dvs. ar trebui să fie absolut curat pentru oaspeți, de fiecare dată. Aceasta înseamnă că baia ar trebui să fie fără pată, coșurile de gunoi ar trebui să fie goale, nu ar trebui să existe praf oriunde și nu ar trebui să existe semne ale oaspeților anteriori. Dacă aveți un serviciu de curățenie, poate fi o practică bună să aveți o listă de verificare a lucrurilor care trebuie făcute în timpul fiecărei curățări pentru a vă asigura că nimic nu este neglijat.

3. Păstraza design-ul simplu

Vrei ca Airbnb-ul tău să se simtă ca o casă, dar nu-l faci atât de personal încât oaspeții să simtă că sunt încurcați. Nu afisa fotografii de familie și păstrați dulapurile și sertarele fără obiecte personale. Ideea este de a le oferi oaspeților un spațiu în care să se relaxeze și să se simtă cu adevărat acasă.

4. Ajutați oaspeții să exploreze

Acționând ca un concierge personal pentru oaspeții dvs. este un serviciu de valoare. Puteți să le recomandați restaurante din zona sau să le indicați atracțiile și activitățile din apropriere. Poate fi util să scrieți astfel de recomandări în așa fel încât oaspeții dvs. să poată să le viziteze în timpul lor liber. O altă notă plăcută este să stocați proprietatea cu cărți sau ghiduri în zonă. Oaspeții Airbnb încearcă adesea să cunoască zona într-un mod care nu ar fi în stare să facă dacă stau într-un hotel. Ajutați-i să trăiască ca un localnic.

5. Ofera mai multa valoare

O gazdă excelenta depășește nevoile de bază.Asigurați-vă că furnizați pahare de vin de bună calitate. Oferirea de prosoape groase și pufoase în baie adaugă un pic de lux – mai ales dacă vei oferi și articole de toaletă de calitate superioară. Aveți o bucătărie cool? Asigurați-vă că cuțitele sunt ascutite și ca vasele sunt de buna calitate. Și nimic nu aduce mai mult confort ca asternuturile de bună calitate curate, moi si confortabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *