Creste-ti vizibilitate pe Airbnb

Cat timp dureaza pana obtin primul client prin Airbnb?


Depinde unde ai unitatea de cazare.

Stai intr-un oras mare?

De obicei vei intampina probleme in a avea primul turist daca competia este foarte mare(multe alte unitati de cazare cu vechime) – vei aparea foarte jos in lista de rezultate + turistii nu pot sa citeasca pareri despre tine de la alti turisti.

Este important sa iti faci cont cat mai repede – Link aici: goo.gl/3wgDhB si sa incepi sa fii competitiv la inceput: preturi mai mici, ofera mai mult, fii activ, etc. Poti citi mai multe in post-ul acesta – goo.gl/hPVznY.


Fa-ti cont pe Airbnb aici: http://goo.gl/3wgDhB

Inainte de toate afla ca pe aceasta cale imi doresc sa ajut cat mai multe persoane sa isi posteze cazarea profesionist prin Airbnb. CITESTE CUM TE POT AJUTA AICI (GRATIS) SI AFLA MAI MULTE INFORMATII DESPRE CE INSEAMNA AIRBNB.

Vrei sa calatoresti? Fa-ti cont de aici si primeste 30 de Euro reducere la prima calatorie: http://goo.gl/3wgDhB 


Stai intr-o localitate mica?

De obicei turistii straini ajung cu preponderenta in orasele mari(deocamdata). Va trebui ca atunci cand obtineti primii turistii sa le faceti o parere deosebita pentru a primi review-uri exceptionale si sa ii “fortati” pe viitorii turisti sa faca deplasarea.

Sfaturi

  1. Urmareste mereu competitia si vezi cate review-uri primesc. Daca primesc multe inseamna ca turisti exista dar nu ajung la dumneavoastra -> trebuie sa schimbati ceva pe contul dumneavoastra de Airbnb.
  2. Puneti poze frumoase, descriere frumoasa in Engleza, descriere personala cat mai consistenta, cereti referinte prietenilor care au cont de Airbnb.

Spor la treaba si la a obtine cat mai multi turisti prin Airbnb. 🙂