Informatii practice despre Airbnb

Cum schimb Airbnb in romana?

Cum schimb Airbnb in romana?

Airbnb ofera acum posibilitatea de a schimba textul site-ului in limba romana. Aceasta a fost dorinta a foarte multi fani ai acestui site si acum s-a indeplinit in sfarsit. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul Airbnb din browserul PC-ului (atentie nu functioneaza de pe telefon) si sa mergeti la setari in sectiunea Account – Global setting – Preffered language.


Din pacate, site-ul Airbnb nu ofera suport sau traducere in limba romana.

Dar asta nu inseamna ca este imposibil sa iti postezi cazarea desi nu vorbesti engleza.

De ce este important sa schimbati Airbnb in limba romana? In felul acesta veti putea intelege mult mai bine toate nuantele platformei in caz ca nu sunteti fluenti in limba engleza. Daca nu aveti nici o problema cu limba engleza, va recomandam sa tineti in continuare limba de preferinta in engleza deoarece in felul acesta veti putea fi la curent cu cele mai noi features ale site-ului deodata ce ele sunt lansate.

Cum schimb Airbnb in romana – voi ce parere aveti? Va place mai mult noua versiune a site-ului cu suport in romana?

Ai nevoie de ajutor? Intra pe https://airbnbinromania.ro/cum-te-pot-ajuta/ si afla mai multe despre cum te pot ajuta.


Fa-ti cont pe Airbnb aici: http://goo.gl/3wgDhB

Inainte de toate afla ca pe aceasta cale imi doresc sa ajut cat mai multe persoane sa isi posteze cazarea profesionist prin Airbnb. CITESTE CUM TE POT AJUTA AICI (GRATIS) SI AFLA MAI MULTE INFORMATII DESPRE CE INSEAMNA AIRBNB.

Vrei sa calatoresti? Fa-ti cont de aici si primeste 30 de Euro reducere la prima calatorie: http://goo.gl/3wgDhB