Creste-ti profitul prin Airbnb

Vinde o experienta, nu doar o cazare.


Experienta este mult mai importanta

Cei care calatoresc prin Airbnb nu vin neaparat pentru hoteluri de 5 stele, desi nu este o regula. Intr-adevar, apartamentele din centrul orasului care sunt decorate de un designer vor avea mult mai mult succes decat cele pe care le intalnesti la periferia orasului intr-un bloc comunist. Dar acest blog se refera mai mult pensiunilor din tara noastra care ar putea sa isi mareasca veniturile prin lucruri simple.

Turistii din ziua de azi isi schimba profilul. Vor sa fie activi, sa incerce lucruri noi, sa vada, sa cunoasca, sa se plimbe. Nicidecum sa stea inchisi intr-o camera luxoasa la o cabana situata la drum european. 🙂


Fa-ti cont pe Airbnb aici: http://goo.gl/3wgDhB


Airbnb se potriveste ca o manusa acelor proprietari care incearca sa vanda si altceva pe langa cazare, care incearca sa se aproprie de turisti, sa le poveasteasca povestile locului, sa ii plimbe pe munte, sa ii duc sa vada cum se mulg oile si altele. Din ce am observat, chiar daca unii proprietari incearca sa ofere mult mai multe facilitati clientilor lor, de multe ori acest lucru nu este exprimat pe profilul de Airbnb.

Cum sa va vindeti mai bine prin Airbnb?

  1. Mentionati la inceputul descrierii oferiti mult mai mult decat o cazare si enumerati toate serviciile pe care le oferiti.
  2. Rugati toti prietenii sa isi faca cont de Airbnb si sa va scrie o referinta in care sa se focuseze foarte mult pe experientele pe care le folositi.
  3. Rugati toti oaspetii sa va scrie un review frumos in care sa mentioneze activitatile extra pe care le oferiti.
  4. Oferiti mici atentii romanesti(un gem, o tuica, etc) si explicati-le pe cat se poate de bine procesul prin care sunt facute. Toate aceste lucruri vor fi reflectate in review-urile pe care oaspetii le vor lasa. Primele review-uri va vor defini profilul de gazda si vor atrage si mai multi turisti.
  5. Petreceti timp cu oaspetii. Daca sunt straini, recomandati-le locuri unde pot observa comunitatea romaneasca.
  6. Ati inteles ideea – vindeti tot ce este romanesc si incercati sa va axati cat mai mult pe experienta.

Fa-ti cont pe Airbnb aici: http://goo.gl/3wgDhB

Inainte de toate afla ca pe aceasta cale imi doresc sa ajut cat mai multe persoane sa isi posteze cazarea profesionist prin Airbnb. CITESTE CUM TE POT AJUTA AICI (GRATIS) SI AFLA MAI MULTE INFORMATII DESPRE CE INSEAMNA AIRBNB.

Vrei sa calatoresti? Fa-ti cont de aici si primeste 30 de Euro reducere la prima calatorie: http://goo.gl/3wgDhB