Creste-ti profitul prin Airbnb

Ai o pensiune cu o curte mare?


Ai o pensiune cu o curte mare care simti ca ar putea genera un profit suplimentar prin inchirierea terenului pe care il detii?

Ofera un spatiu in curte unde ei isi pot instala cortul si intelege cat de mult poti castiga din serviciile aferenta pe care le oferi turistilor straini.

Pensiunea ta se afla intr-o zona muntoasa, frumoasa, plina de verdeata si care in plus ofera si alte activitati/experiente?

Este perfecta pentru a fi postata pe Airbnb ca loc de cazare dar si ca ofera posibilitatea instalarii cortului la un pret modic. De cele mai multe ori, turistii care folosesc Airbnb sunt straini (90% din cazuri) si sunt convins ca va ramane asa in urmatorii 2 ani pana cand serviciul va exploda cu adevarat si in Romania. Te asigur ca ei nu vin pentru a sta intr-o pensiune de 4 margarete cu piscina ci pentru drumetii, natura si toate experientele pe care le ofera Romania. In general turistii straini cheltuiesc mult mai mult decat cei romani pe servicii, si daca reusesti sa ii atragi la pensiunea ta prin serviciile aferente pe care le oferi, va fi o oportunitate grozava.


Fa-ti cont pe Airbnb aici: http://goo.gl/3wgDhB


Imagineaza-ti urmatorul lucru:
1. Ei te descopera pe Airbnb nu pentru ca oferi cea mai ieftina oportunitate, ci pentru ca postarea ta inspira faptul ca te lupti pentru a oferi o experienta autentica romaneasca. Ca sa nu mai zic, ca mereu cele mai ieftine cazari sunt cele mai vizibile atunci cand o persoana face cautarea 🙂
2. Turistii straini vin, poate au in gand sa vina sa stea cu cortul dar pana la urma inchiriaza o camera. Sau nu..
3. Daca vin la tine, vei reusi sa vinzi produsele adiacente pe care le ofera pensiunea ta (drumetii, mancare la restaurant, produse traditionale produse in bucatarie, transport cu masina si altele).
4. In plus vei obtine recenzii pe Airbnb placute ceea ce iti va deschide drumul catre si mai multe persoane care data viitoare vor veni sa stea 3 nopti la pensiunea ta si sa se bucure de toate serviciile suplimentare pe care le oferi si de care oaspetii anteriori au vorbit in recenziile lor.

Stiu ca scenariul de mai sus este foarte optimist, dar este un inceput.

Atunci cand incepeti sa faceti postarea aveti grija sa adaugati poze frumoase, daca se poate facute de un fotograf si descrieri amanuntite despre toate lucurile suplimentare pe care le oferiti. Totul in engleza…

Spor la oferit experienta placute prin Airbnb 🙂


Fa-ti cont pe Airbnb aici: http://goo.gl/3wgDhB

Inainte de toate afla ca pe aceasta cale imi doresc sa ajut cat mai multe persoane sa isi posteze cazarea profesionist prin Airbnb. CITESTE CUM TE POT AJUTA AICI (GRATIS) SI AFLA MAI MULTE INFORMATII DESPRE CE INSEAMNA AIRBNB.

Vrei sa calatoresti? Fa-ti cont de aici si primeste 30 de Euro reducere la prima calatorie: http://goo.gl/3wgDhB