Calatoreste prin AirbnbCine calatoreste prin Airbnb?Creste-ti profitul prin AirbnbCreste-ti vizibilitate pe AirbnbInformatii practice despre Airbnb

7 sfaturi despre cum sa imbunatatesti experienta oaspetilor tai


Acest articol va prezinta informatii despre cum sa imbunatatesti experienta oaspetilor tai Airbnb daca oferi cazare la munte sau daca oferi cazare intr-un oras mare.

Oferi cazare intr-un oras mare prin Airbnb?

 1. Oaspetii tai ajung la ore diferite. Fii tu insuti pregatit sa ii intampini la orice ora sosesc sau ai pe cineva pregatit sa faca asta pentru tine. Experienta lor nu va fi grozava daca trebuie sa astepte 2 ore dupa tine pana cand iesi de la serviciu.
 2. Ai timp disponibil? Asteapta-i la aeroport/gara. In felul asta reduci numarul mesajelor pe care le porti cu oaspetii tai Airbnb pentru ca totul este stabilit. Daca nu, vor fi multe intrebari inainte si inapoi despre cum sa ajunga, cum sa te recunoasca, ce taxi sa ia, etc.
 3. E vara si e cald? Pregateste o sticla de apa si/sau de bauturi racoritoare in frigider.
 4. Curatenia este importanta. SCHIMBA mereu asternuturile dupa fiecare oaspete chiar daca cel de dinainte a petrecut doar o zi la tine. Nimeni nu vrea sa doarma in asternuturile altuia si daca asta este cazul, cu siguranta se va transforma intr-un review negativ care iti va afecta numarul de cazari ulterioare.
 5. Creaza o lista cu:
  • supermarket-uri din apropriere si adresele lor.
  • numere de urgenta: politie, salvare, numarul tau de telefon.
  • restaurante pe care le recomanzi.
  • parcuri din apropriere.
  • numere de telefon companii de taxi.
  • ai tot timpul pe frigider numele WIFI-ului tau si parola.
  • obiective turistice pe care le pot vizita.
  • Nota:trimite-le aceasta lista ca mesaj pe Airbnb cu 2 zile inainte de ajunge dar sa o si ai printata pentru cand ajung.
 6.  Stau mai mult de 3 zile? Scrie-le un mesaj in ziua a 2a si intreaba-i daca poti sa ii ajuti cu ceva.
 7. Ai 2 ore intr-o seara sa petreci cu ei? Intreaba-i daca doresc sa ii insotesti in oras pentru a le arata diverse locuri care iti plac.

CU ALTE CUVINTE: daca reusesti sa iti ajuti oaspetii macar o data cu siguranta acestia iti vor oferi un review pozitiv. Mai multe review-uri pozitive, mai multi viitor oaspeti.


Fa-ti cont pe Airbnb aici: www.airbnb.com


Oferi cazare intr-o pensiune la munte?

 1. Este important sa intelegi ca oaspetii nu vin pentru calitatea cazarii ci pentru experienta pe care ar putea sa o aiba acolo.
 2. Ofera servicii extra la preturi mici: drumetii pe munte, seri tematice cu produse romanesti, produse romanesti care pot fi degustate si cumparate la plecare,du-i sa viziteze o stana, etc.
 3. Ai mereu pregatite o lista cu:
  • obiective turistice care merita vizitate si ofera-le sfaturi despre cum e mai bine sa faca asta
  • harti ale zonei
  • supermarket-uri din apropriere si adresele lor.
  • lista cu mesteri locali pe care sa ii poata vizita
  • recomandarile tale cu privire la activitati
 4.  Stau mai mult de 3 zile? Ofera-le o masa din partea casei la mijlocul sejurului. Nu te costa foarte mult, dar daca prin comentariile lor dupa cazare vor reusi sa ofere ideea ca esti o gazda primitoare, vei avea cu atat mai multe sanse sa primeste mai multi oaspeti cu 3 nopti de cazare.
 5. Petrece timp cu ei si povesteste-le povesti ale locului.
 6. Ofera-le cele mai bune recomandari cu privire la transportul lor catre destinatia urmatoare.
 7. Incearca sa ii implici in activitatile gospodaresti(mulgerea vacilor, hranitul lor, etc.)

CU ALTE CUVINTE: daca reusesti sa iti ajuti oaspetii macar o data cu siguranta acestia iti vor oferi un review pozitiv. Mai multe review-uri pozitive, mai multi viitor oaspeti si cu atat o mai mica sansa de a primi review-uri negative in caz ca ceva nu a mers perfect.


Fa-ti cont pe Airbnb aici: www.airbnb.com

Inainte de toate afla ca pe aceasta cale imi doresc sa ajut cat mai multe persoane sa isi posteze cazarea profesionist prin Airbnb. CITESTE CUM TE POT AJUTA AICI (GRATIS) SI AFLA MAI MULTE INFORMATII DESPRE CE INSEAMNA AIRBNB.

Vrei sa calatoresti? Fa-ti cont de aici si primeste 30 de Euro reducere la prima calatorie: www.airbnb.com