Informatii practice despre Airbnb

Merita sa inchiriati prin Airbnb?


Vrei sa inchiriezi prin Airbnb? Fa-ti cont de aici: www.airbnb.com 


DA. Dar numai daca o faceti profesionist. Si cand zic profesionist ma refer aici la urmatoarele puncte:

  1. Timp liber pentru a putea raspunde la mesaje, interactiona cu ei(macar in primele 6 luni pana vi se creaza un profil online) cu scopul de a primi review-uri extra pozitive.
  2. Trebuie mereu sa intrati online si sa cresteti sau descresteti pretul in functie de evenimente. De exemplu, stiti ca peste 6 luni este un festival in orasul dumneavoastra, ridicati pretul de acum. Sau ati observat ca nu aveti nici un oaspete luna viitoare? Coborati pretul in asa fel incat sa fiti printre cele mai ieftine puncte de cazare din orasul dumneavoastra.
  3. Trebuie sa aveti rabdare. Va veti atinge potentialul maxim in 6 luni de acum inainte in ceea ce priveste numarul de clienti (in cazul in care locuiti intr-un oras mare). Daca aveti o pensiune la munte si afluxul de turisti straini este mai mic, nu trebuie sa fiti asa de stresat de punctul 1 si 2, dar va dura si mai mult pana va veti contura profilul.
  4. Oferiti mereu ceva extra turistilor: o masa romaneasca, o plimbare gratis la un obiectiv turistic, oferiti-va sa le aratati zona intr-o seara, un borcan de dulceata hand made, orice. Va garantez ca rezultatele le veti vedea in curand.

Vrei sa inchiriezi prin Airbnb? Fa-ti cont de aici: www.airbnb.com 


  1. Daca va imaginati ca subinchiriati un apartment ca sa subinchiriati prin Airbnb, uitati de asta. Nu este o idee buna sa faci asta pur comercial. Atunci cand va uitati la costuri vs. venituri si cand stii ca in fiecare luna trebuie sa produci x LEI nu mai poti fi relaxat in legatura cu relatia cu oaspetii tai si se pierde ideea cu care a fost creat Airbnb,
  2. Tot timpul nu uita ca fiecare noapte in care apartamentul tau nu este ocupat, este o noapte in care nu ai generat venituri desi puteai. Mereu urmareste numarul de vizitatori online ai cazarii tale Airbnb pentru a putea estima numarul de turisti care sunt interesati de zona/orasul in care este situata cazarea.

Succes in a oferi o experienta placuta care cu siguranta va atrage si mai multi oaspteti! Si nu uita, cu cat mai mult ofert, cu atat mai multe beneficii 🙂


Vrei sa inchiriezi prin Airbnb? Fa-ti cont de aici: www.airbnb.com