Creste-ti vizibilitate pe Airbnb

Detii proprietatea intr-un oras mare? Cum sa apari in topul listei pe Airbnb


Eficientizeaza-ti postarea pentru a primi mai multi client

SEO = search engine optimization = modalitatea de a aparea in lista de cautarea in fata altora -> cu cat mai bine efectuata, cu atat mai multe vizualizari -> cu cat mai multe vizualizari, cu atat mai multe sanse de a primi rezervari

Airbnb SEO = Airbnb search engine optimization -> daca aceasta optimizare este facuta asa cum trebuie aveti mult mai multe sanse de a primi indeajuns de multe rezervari incat sa poata deveni o afacere cu adevarat.

Ranking = locul pe care sunteti situati in algoritmul de cautare Airbnb

Sfaturi pentru a imbunatati pozitionarea in motorul de cautare Airbnb:

 1. Obtine review-uri positive

Review-urile pozitive sunt un factor important in motorul de cautare Airbnb. Pe langa faptul ca va vor ajuta enorm de mult atunci cand un nou client va dori sa faca o rezervare, avantajul SEO pe care vi-l va vor oferi va fi de asemenea unul benefic J

Cel putin in prima perioada, incercati sa oferiti mult mai mult decat planuiti sa o faceti intr-un an de acum inainte pentru ca asta va va ajuta sa fiti printre primele cazari din aria voastra si pentru a primi cat mai multe rezervari pe viitor. Veti observa ca va dura o perioada de timp pana primele rezervari pe Airbnb vor fi effectuate, dar dupa aceea veti incepe sa primiti din ce in ce mai multe dupa ce veti primi 3-5 review-uri super pozitivie.

 1. Adaugati cat mai multe informatii

Asa cum review-urile va ajuta la SEO si la definirea profilului de gazda, in acealasi el contribuie si descrierea pe care o faceti. Cu cat introduceti mai multe informatii despre cazare(WI-FI disponibil, proasoape la dispozitia clientilor, etc.) cu atat algoritmul de cautare Airbnb va considera o gazda care este active si doreste sa creeze o afacere din postarea Airbnb. Trebuie inteles ca Airbnb doreste sa ofere cazarile cele mai bune pentru oaspetii lor.

 1. Devenit SUPERHOST cat mai repede

SUPERHOST este o insigna oferita de Airbnb ca o confirmare a eforturilor dumneavoastra. Este o confirmare si pentru viitori oaspeti Airbnb ca se pot increde in serviciile dumneavoastra, ca sunt de calitate si ca exista doar o mica sansa ca ceva sa mearga gresit. Puteti deveni SUPERHOST pe Airbnb atunci cand veti avea cel putin 10 clienti in decursul ultimului an calendaristic, 80% dintre review-uri au fost de 5 stele, o rata de raspuns de 90% si nu au rezervari anulate in aceeasi perioda.

Atunci cand va hotarati sa incepeti sa lucrati cu Airbnb este important sa faceti lucrurile profesionist si va recomand sa faceti tot posibilul pentru clientii vostri ca sa puteti obtine statutul de SUPERHOST.

 1. Raspunde cu viteza luminii

A raspunde la timp este important. Pentru oaspeti dar si pentru dumneavoastra. Pentru oaspeti este super important pentru ca in felul asta pot primi raspunsul vostru cu privire la acceptul sau declinarea rezervarii. Daca acceptati rezervarea, este grozav si nu mai trebuie sa caute in alta parte. Daca este refuzata, trebuie sa vorbeasca cu un alt client dar nu pot face asta pana nu le refuzati rezervarea. Imaginiti-va ca trebuie sa astepte 24 de ore pana primesc raspuns de la voi. Credeti ca este un bun serviciu pe care il oferiti? Eu cred ca nu.

La fel crede si sistemul de cautare al Airbnb. Cu cat asteptati mai mult pana sa raspundeti, cu atat vor scadea prioritatea cazarii voastre. Eu cred ca este normal. De fiecare data cand primiti un mesaj de la o gazda, primiti si un SMS. Puteti raspunde prin SMS, prin aplicatia lor de mobil sau prin website.

Nimic nu va opreste asa ca incercati sa faceti tot posibilul sa raspundeti in decurs de o ora.

 1. Evita sa anulezi rezervari

Nu sunt prea multe de adaugat aici. Airbnb isi doreste sa inlocuiasca un hotel, iar hotelul nu o sa ii spuna niciodata unui oaspete ca i s-a intamplat ceva si de aceea nu poate onora rezervarea. Un hotel este un hotel si mereu isi va onora toate rezervarile. Pentru a nu fi penalizati, incercati sa evitati sa anulati rezervarile ca si gazde pe Airbnb.

 1. Logheaza-te pe site

Este un alt factor in algorimul Airbnb de cautare. Petreci mai mult timp, esti o gazda care isi doreste sa obtina mai multi clienti. Isi doresc gazde care intra regulat si isi updateaza calendarul si gazde pentru care posibilitatea de a anula o rezervare scade dramatic.

Daca tot va apucati de a posta cazarea pe Airbnb, tineti minte ca este important sa o faceti profesionist.


Inainte de toate afla ca pe aceasta cale imi doresc sa ajut cat mai multe persoane sa isi posteze cazarea profesionist prin Airbnb. CITESTE CUM TE POT AJUTA AICI (GRATIS) SI AFLA MAI MULTE INFORMATII DESPRE CE INSEAMNA AIRBNB.

Daca nu vrei sa iti adaugi locuinta ca si cazare prin Airbnb, poate vrei sa calatoresti folosind serviciul? INCEPE SA CALATORESTI PRIN AIRBNB SI PRIMESTE 20 DE EURO GRATIS PENTRU PRIMA CALATORIE


 

77 thoughts on “Detii proprietatea intr-un oras mare? Cum sa apari in topul listei pe Airbnb

 1. Pingback: DevOps Strategy
 2. Pingback: Male sex dolls
 3. Pingback: ejuice
 4. Pingback: AR-12 Pro
 5. Pingback: Panzer Arms
 6. Pingback: mo thay an bap
 7. Pingback: vipbandarq
 8. Pingback: satta king
 9. Pingback: mo cho chet
 10. Pingback: chup anh voi ma
 11. Pingback: quick service
 12. Pingback: data hk 2020
 13. Pingback: brian dumps cvv
 14. Pingback: 토토사이트
 15. Pingback: rolex replica
 16. Pingback: buy dumps cvv
 17. Pingback: mejaqq
 18. Pingback: CI/CD
 19. Pingback: Study in Nigeria

Comments are closed.