Cine calatoreste prin Airbnb?Informatii practice despre Airbnb

De ce ne viziteaza turistii straini?


Experiente, experiente, experiente.

Articolul acesta se refera la oameni care au pensiuni la munte. Turistii care vin la oras stiu de ce vin acolo si nu este nevoie de mai multe explicatii.

Consideri ca nu ai indeajuns de multi turisti straini?


Vrei sa inchiriezi prin Airbnb? Fa-ti cont de aici: www.airbnb.com 


Trebuie sa ai in vedere ca ei sunt dispusi sa cheltuiasca mai mult decat turistii romani si sunt o sursa grozava de venit, mai ales prin vinderea serviciilor suplimentare. Te rog, nu ridica preturile doar pentru ca sunt straini pentru ca este o strategie foarte proasta. Daca sunt straini nu inseamna ca sunt si prosti. Ofera servicii ieftine inclusiv cazare si daca vezi ca navalesc turistii peste tine, poti incepe sa ridici preturile.

Cateva sfaturi cu privire la cum ii poti atrage pe viitor:

  1. Incearca sa te asociezi cu alti oameni din jur pentru a putea oferi un ghid macar in limba engleza care sa calatoareasca cu ei.
  2. Creaza ghiduri in limba engleza cu descrieri despre locuri, ce pot sa faca, ce pot vizita, cum pot calatori mai departe – aduna toate intrebarile intr-un singur loc in limba engleza si ofera-l turistilor straini.
  3. Ofera experiente gen: o zi la stana, o zi din viata unui olar,etc. prin asociere cu mesteri din zona.
  4. Implica-i in activitati gospodaresti. Vor adora asta.
  5. Invata-i expresii in romana petrecand timp cu ei.

In principiu, tot ce inseamna ospitalitate si generozitate sunt un plus. Nu incerca sa umfli preturile pentru ca mai au si prieteni care te-ar putea vizita la recomandarea lor.Vrei sa inchiriezi prin Airbnb? Fa-ti cont de aici: www.airbnb.com