Creste-ti vizibilitate pe Airbnb

Cum sa iti cresti ranking-ul prin refererinte ale prietenilor?


Imagineaza-ti Airbnb ca o retea. Se aseamana foarte mult cu Facebook-ul, numai ca nu poti urmari ce fac prietenii tai.

Dar cu toate astea iti POTI AJUTA prietenii sau POTI CERE AJUTORUL prietenilor sa iti dea o referinta de calitate. Acest lucru iti va ajuta credibilitatea pentru viitorii clienti, dar in acelasi timp te va ajuta sa iti conturezi profilul tau de gazda.


Fa-ti cont pe Airbnb aici: http://goo.gl/3wgDhB


Roaga-ti prietenii sa ofere cat mai multe detalii despre tine

De preferat in engleza :). Daca nu, si in romana sau in orice alta limba straina ar fi grozav. Vei avea oaspeti cu ajutorul Airbnb din toata lumea. Si englezi, si francezi si italieni. Roaga-i sa iti creeze profilul cu care ai dori sa te vinzi. Daca doresti sa interactionezi cu oaspetii tai Airbnb si doresti sa le arati orasul din cand in cand, ar fi o idee buna sa iti rogi prietenii sa scrie ca esti o gazda primitoare, etc.

Daca doresti sa interactionezi putin cu oaspetii tai, roaga-i sa scrie ca esti un prieten de incredere si tot asa.

Daca vrei sa asculti un sfat…

Afla ca gradul tau de interactiune va influenta intotdeauna numarul de turisti pe care ii vei avea. Doresti sa creezi un business care sa iti aduca placere dar din care sa castigi un venit extra substantial fata de a iti inchiria proprietatea pe perioada lungi de timp, afla ca este nevoie sa oferi ceva extra :). Macar la inceput. Daca tot vrei sa transformi aceasta activitatea intr-una consistenta, creaza-ti o strategie inainte de a incepe sa ceri referinte prietenilor.

Ce trebuie sa faci?

Invita-ti prietenii pe Airbnb si cere-le referinte folosind Facebook sau email-ul cu care s-au inregistrat.


Fa-ti cont pe Airbnb aici: http://goo.gl/3wgDhB

Inainte de toate afla ca pe aceasta cale imi doresc sa ajut cat mai multe persoane sa isi posteze cazarea profesionist prin Airbnb. CITESTE CUM TE POT AJUTA AICI (GRATIS) SI AFLA MAI MULTE INFORMATII DESPRE CE INSEAMNA AIRBNB.

Vrei sa calatoresti? Fa-ti cont de aici si primeste 30 de Euro reducere la prima calatorie: http://goo.gl/3wgDhB