Informatii practice despre Airbnb

Cum mi se transfera banii prin Airbnb?


Vrei sa inchiriezi prin Airbnb? Fa-ti cont de aici: www.airbnb.com 


Clientii platesc banii serviciului Airbnb

Cand un client efectueaza o rezervare, in acelasi moment trebuie sa gireze cu cardul bancar faptul ca va plati. In acest fel, Airbnb asigura cel care ofera cazare de faptul ca isi va primi banii.

Modalitati de transfer bani de la Airbnb la cel care ofera cazare

Airbnb ofera mai multe modalitati de plata care vor fi enumerate si prezentate mai jos:

  1. Transfer bancar international (3-7 zile lucratoare). Va recomand aceasta metoda pentru ca este cea mai ieftina si cea mai sigura. Nu trebuie decat sa va adaugati contul bancar si codul SWIFT si banii va vor fi virati fara nici un cost. Din experienta proprie, dureaza maximum 3 zile.
  2. Paypal – daca aveti un cont de Paypal, atunci este la fel de simplu ca varianta 1. Banii vor fi virati intr-o zi lucratoare fara costuri din partea dumneavoastra.
  3. Western Union – banii va vor fi virati intr-o zi lucratoare iar costul este de 10 USD. Suma minima transferata trebuie sa fie 60 USD.

Cand mi se transfera banii


Vrei sa inchiriezi prin Airbnb? Fa-ti cont de aici: www.airbnb.com 


Banii se transfera la o zi dupa ce oaspetele a ajuns daca asta doriti. Puteti sa setati ca dupa fiecare cazare sa vi se vireze banii, sau atunci cand se strang mai multi. Eu va recomand sa alegeti sa vi se vireze dupa fiecare cazare prin Transfer International pentru ca asa este cel mai simplu pentru voi sa va obisnuiti cu modul de lucru al Airbnb si aveti siguranta ca banii ajung la voi de fiecare data.


Vrei sa inchiriezi prin Airbnb? Fa-ti cont de aici: www.airbnb.com