Creste-ti profitul prin Airbnb

Ce venituri poate genera un apartament postat pe Airbnb?

Inainte de a va apuca sa incepeti sa va postati apartametul prin Airbnb este important sa intelegeti cat de multe venituri poate genera un astfel de apartment. Orice persoana care detine un astfel de apartment trebuie sa se intrebe daca un apartament postat prin Airbnb poate sa genereze mai mult decat un apartament inchiriat pe baza lunara pe o perioada mai lunga de timp.


Vrei sa inchiriezi prin Airbnb? Fa-ti cont de aici: www.airbnb.com 


Cum sa va faceti calculele

Aveti un apartament cu 4 camere intr-o zona centrala care genereaza un venit lunar mare? Probabil ca este mai bine sa continuati sa il inchiriati in regimul traditional pentru ca pretul pe Airbnb va fi prea mare pentru a atrage un numar mare de vizitatori. Trebuie sa intelegeti ca turistii vin in general in grupuri mici.

Aveti in schimb o garsoniera sau un apartament cu 2 camere intr-o zona centrala? Atunci povestea se schimba. Daca il postati pe Airbnb, va veti putea acoperi chiria lunara cu doar 7-10 nopti de cazare ceea ce este grozav. Din ce am vorbit cu mai multe persoane pe care le-am ajutat cu cazarea si din experienta proprie, vara este un boom de turisti si atunci daca aveti pretul corect este posbil sa aveti 15-20 de nopti de cazare ceea ce rezulta intr-un venit dublu sau aproape triplu fata de metoda traditionala de cazare. Bineinteles, acest venit mai mare va rasplateste munca pe care trebuie sa o depuneti cu clientii: comunicare cu ei, curatenie in apartament, etc.


Vrei sa inchiriezi prin Airbnb? Fa-ti cont de aici: www.airbnb.com 


Daca aveti o camera libera in apartamentul in care locuiti si doriti un venit extra, atunci toate veniturile Airbnb sunt extra si e grozav.